over mij

Mijn naam is Mandy Sijm. Ik ben ooit begonnen als verpleegkundige en heb vele facetten van het werken in de zorg mogen zien en ervaren. Inmiddels heb ik ontdekt dat mijn zorghart niet meer bij de cliënten ligt, maar bij de medewerkers binnen een organisatie. Hoe kan iemand het beste uit zichzelf en zijn werk halen? Waar ligt iemands kracht en passie? En vooral; hoe maak je dit zichtbaar en verbind je dit met de rest?

Onder andere mijn hoge mate van zelfreflectie en mijn opleiding tot rouw- en verliesbegeleider bieden mij een stevige basis in het werken als team- en bedrijfscoachIk kijk, zie, observeer en analyseer vanuit de systemische laag waarin dingen verbonden zijn met elkaar en ik breng zaken van daaruit opnieuw in verbinding.

Ik heb mijn passie en kunde voor het welzijn van medewerkers ontwikkeld toen ik nog werkzaam was bij een kleine (zorg)organisatie. Na het doormaken van een reorganisatie en uiteindelijk faillissement, voelde ik heel duidelijk welke mogelijkheden mij dit, noodgedwongen, gaf om een nieuwe stap te zetten in mijn eigen carrière. Tegenwoordig bied ik dan ook vol overgave als zelfstandig coach mijn kennis en kunde aan binnen andere organisaties; in het zorgveld en daarbuiten.

Naast mijn werk als team- en bedrijfscoach bied ik ook begeleiding en ondersteuning aan individuen en ben ik werkzaam in het vrouwenwerk. Zie daarvoor mijn website www.alruina.nl
Ik ben moeder van een zoon en een dochter en woon in een klein dorpje in Noord-Brabant.